Főoldal‎ > ‎Szolgáltatások‎ > ‎

FallabdaA fallabda vagy squash a teniszben használatoshoz hasonló ütőkkel és gumilabdával, erre a célra kialakított teremben játszott sportág. Általában két játékos játssza, de páros mérkőzések esetén négyen vannak a pályán. A játék megkezdése előtt fontos a bemelegítés. A bemelegítésnek az a célja, részben, hogy a játékosok szervezete felkészüljön a terhelésre, részben, hogy maga a labda is “üzemi hőmérsékletűvé” váljon, mert csak így pattan megfelelő mértékben.

Ha már fallabdáztál biztosan tudod, hogy a squash az egyik legintenzívebb sport, ha még nem, ne késlekedj kipróbálni! Minden izmodat megmozgatja, növeli az állóképességedet és mindeközben élvezheted a játék örömét. első helyen szokták emlegetni az egészséges életmód sportjai között, ugyanis olyan mozgásformának számít, amely során egységnyi idő alatt a legtöbb kalóriát égeti el a szervezet, a hirtelen gyors futások, ugrások az egész testet komolyan igénybe veszik, sokkal nagyobb megterhelést róva a szervezetre, mint például az egyenletes futás.

A fokozott teljesítmény pedig fokozott kalóriaégetésre sarkallja a szervezetet. E sportsegítségével kevés idő alatt érhető el látványos siker a testsúly elleni küzdelemben.


A játékhoz labda illetve ütő bérlésére lehetőség van a Sparta Fitness recepcióján.
A következő elérhetőségen akár le is foglalhatja a pályát a kívánt időpontra:
06-20/ 986-0355